Sürekli Eğitim ve Yeni Raporlama Formatları Ankara Eğitim Toplantısı (25.09.2018)

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından 25 Eylül 2018 tarihinde denetçiler için “Sürekli Eğitim ve Yeni Raporlama Formatları” konulu toplantı çok sayıda meslek mensubunun katılımlarıyla, Ankara Kocatepe Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Kurumumuz, Eğitim ve Yetkilendirme Daire Başkanı Uğur HANCIOĞLU, Ankara YMMO Başkanı Sakıp ŞEKER, Ankara SMMMO Başkanı Ali ŞAHİN’in açılış konuşmaları yaptığı toplantıya, KGK Denetim Standartları Dairesi Başkanı Hasan GÜL, Kurumumuz Uzmanları Mustafa Suat BARAN ve Gülşah GÜNAY katıldı.

KGK Daire Başkanı Uğur HANCIOĞLU konuşmasında, sürekli eğitim hakkında genel bilgiler vererek denetçilerin sürekli eğitim yükümlülüklerine vurgu yaptı. Toplantıya Kurumumuz uzmanlarından Mustafa Suat BARAN’ın “Sürekli Eğitim Mevzuatı” hakkında, Gülşah GÜNAY’ın ise “Yeni Raporlama Formatları” hakkındaki detaylı bilgilendirme sunumları ile devam edildi. Toplantı sonunda, Kurumumuz yetkilileri tarafından katılımcıların yazılı soruları cevaplandırıldı.

İlgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Sayfa: 1 / 1