Sürekli Eğitim Mevzuatı Bilgilendirme Toplantısı (07-08-09.08.2018)

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından 7-8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde denetim kuruluşlarına yönelik olarak sürekli eğitim mevzuatına ve sürekli eğitim sistemine ilişkin eğitim ve bilgilendirme toplantısı çok sayıda bağımsız denetim kuruluşunun yöneticileri ve bağımsız denetçilerinin katılımlarıyla Ticaret Bakanlığı Konferans Salonunda (Eski Ekonomi Bakanlığı) gerçekleştirilmiştir.

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Eğitim ve Yetkilendirme Dairesi Başkanı Uğur HANCIOĞLU’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıya, KGK Başkan Yardımcısı Derviş ALTINOK, İnceleme Dairesi Başkanı Mehmet ŞİRİN, Gözetim Dairesi Başkanı Murat ESKİN ile Kurum Uzmanları Mustafa Suat BARAN ve Onur ARAS katıldı.

KGK Daire Başkanı Uğur HANCIOĞLU konuşmasında, Sürekli Eğitim hakkında genel bilgiler vererek denetim kuruluşlarının ve denetçilerinin sürekli eğitim yükümlülüklerine vurgu yaptı. Toplantıya Kurum Uzmanlarından Mustafa Suat BARAN’ın sürekli eğitim mevzuatına ve sürekli eğitim sistemine ilişkin olarak detaylı bilgilendirme sunumu ile devam edildi.

Toplantı sonunda katılımcıların yazılı soruları cevaplandırılarak, katılımcılara 27-28 Eylül 2017 tarihinde Kurumumuzca İstanbul’da organize edilen Muhasebe ve Denetim Sempozyumu Sunumlarının yer aldığı kitap ücretsiz olarak dağıtıldı.

İlgili fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Sayfa: 1 / 1