Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Diyarbakır Tanıtım Toplantısı (08.05.2018)

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından yayımlanan Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Diyarbakır Tanıtım Toplantısı 8 Mayıs 2018 tarihinde, Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans Salonunda çok sayıda meslek mensubu ve seçkin davetlinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Sayın Mustafa VAROL, ve Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) Kurul Üyesi ve II. Başkanı Sayın Zafer YILDIRIMLI’nın açılış konuşmaları yaptıkları toplantıya;

Diyarbakır Defterdarı Sayın Mecit ÖZDEMİR, Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Sayın Seyfettin BAYSAL, Diyarbakır Vergi Denetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer BİLGİÇ, Diyarbakır Ticaret İl Müdürü Sayın Tuncay BAYSÜLEN, ve Batman Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Servet KURT katılmışlardır.

Toplantıda, Kamu Gözetimi Kurumu Daire Başkanı Sayın Mustafa SÖZEN, Kurumumuz Uzmanları İbrahim GÜN ve Fatih Yalçın METE’nin sunumlarının ardından, plaket töreni gerçekleştirilmiştir.

Toplantı sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılarak, BOBİ FRS kitabı ücretsiz olarak dağıtılmıştır.

İlgili fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Sayfa: 1 / 1