Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Van Tanıtım Toplantısı (08.05.2018)

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından yayımlanan Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Van Tanıtım Toplantısı 8 Mayıs 2018 tarihinde, Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans Salonunda çok sayıda meslek mensubu ve seçkin davetlinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanı Sayın Rıza ÇELEN ve Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Sayın İbrahim ŞAHİN’in  açılış konuşmaları yaptıkları toplantıya;

Kamu Gözetimi Kurumu Başkan Yardımcısı Sayın Murat YÜNLÜ, Van Defterdarı Sayın Murtaza KAMAR, Van Ticaret İl Müdürü Sayın Mehmet Murat KEREMOĞLU, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinden Prof. Dr. Sayın Mehmet AYGÜN, TES-İŞ Van Şube Başkanı Sayın Naif BALANDI, Ağrı SMMMO İl Temsilcisi Sayın Hüsref BAYRAM, Bitlis SMMMO Başkanı Sayın Barış MÜŞTAKHAN, Muş SMMMO Başkanı Murat Kayhan GÜNGÖR ve STK temsilcileri katılmışlardır.

Toplantıda, Kamu Gözetimi Kurumu Başkan Yardımcısı Sayın Murat YÜNLÜ, Kurumumuz Uzmanları Samet ASLAN ve Fatih SELÇUK’un sunumlarının ardından, plaket töreni ile Mühür-Berat teslim töreni gerçekleştirilmiştir.

Toplantı sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılarak, BOBİ FRS kitabı ücretsiz olarak dağıtılmıştır.

İlgili fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Sayfa: 1 / 1